Keller Williams Real Estate - The Kim Rock Group
bucks county pennsylvania.jpg
Profili i Kompanisë

The Kim Rock Group is an award winning real estate team licensed in both PA and NJ, with connections across the country. With over 16 years of experience in selling and investing in real estate, Kim and her team of 6 buyer's agents and 3 full-time administrative staff provide personalized service to clients, whether they are first time buyers or seasoned investors. As the #1 top-performing team in the Keller Williams Langhorne office, top 1% in the county and top 200 of the entire company of Keller Williams (out of almost 200k). The Kim Rock Group has a proven track record of success in guiding clients through every step of the buying or selling process.
Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.